Hírek, aktualitások

A Soproni Gyógyközpontba is ellátogatott a Mikulás

December 3-án a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartotta Mikulás ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Több mint 300 gyermek csillogó szemmel várta a „lappföldi” érkezését és szórakozott önfeledten a soproni Drazsé zenekar koncertjén.

Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület defibrillátort adományozott a Soproni Gyógyközpont Kardiológiai Osztályának

Egy defibrillátor készüléket adományozott a Rotary Club Sopron – Pannónia Egyesület a Soproni Gyógyközpontnak, melynek értek 1,4 millió forint. Az eszközt Dr. Kulcsár Dániel mb. orvosigazgató és Dr. Kovács Imre Ph.D a Kardiológiai Belgyógyászati Összevont Osztály vezető főorvosa vettek át.

XXIV. Szakdolgozói Tudományos Értekezlet Sopronban

A Soproni Gyógyközpont Szakdolgozói Szakmai Tanácsa idén 24. alkalommal szervezte meg a Szakdolgozók Tudományos Értekezletét. A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban megrendezésre kerülő konferencián az egészségügyi és szociális szféra aktív és nyugdíjas szakdolgozói vettek részt.

Balfi Gyógyfürdő ünnepi nyitvatartás

A Soproni Gyógyközpont tájékoztatja betegeit és fürdővendégeit, hogy a Balfi Gyógyfürdő uszoda és wellness részlege – a munkanapok áthelyezése miatt – 2018. november 1-4. napokon hétvégi nyitvatartással, 9 órától 19 óráig üzemel.

Fókuszban a kézmosás

Október 15. a kézmosás világnapja, a Soproni Gyógyközpont Higiénés Szolgálata prevenciós rendezvénnyel hívta fel a kézmosás fontosságára a figyelmet.

72 óra kompromisszum nélkül a Soproni Gyógyközpontban

Október 13-án, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" akció keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták a védett kórházkert nagy részét.