Hírek, aktualitások

72 óra kompromisszum nélkül a Soproni Gyógyközpontban

Október 13-án, szombaton a "72 óra kompromisszum nélkül" akció keretében a Soproni Gyógyközpontban is segítettek a fiatalok, melynek keretében rendezetté varázsolták a védett kórházkert nagy részét.

A SZÍV VILÁGNAPJA – 2018.

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben a Szív Világnapján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára és a megelőzés fontosságára.
A Soproni Gyógyközpont csatlakozva az országos felhíváshoz, szeptember 27-én a Rehabilitációs Intézetben prevenciós programot tartott.

Közérdekű sajtóközlemény

Tájékoztatjuk fürdővendégeinket és betegeinket, hogy a
2018. augusztus 28-án reggel (kedd) 06.00 órától
2018. augusztus 30-án (csütörtök) reggel 06.00 óráig tartó
gázszünet miatt ezeken a napokon a Balfi Gyógyfürdőkórházban és a Várisi úti Rehabilitációs Intézetben az uszoda, gyógymedence és  wellness szolgáltatások nem vehetők igénybe.

Horgolt polipokat adományoztak koraszülött babáknak

Civil kezdeményezésre, kisgyermekes illetve koraszülötteket világra hozó édesanyák horgoló workshopot szerveztek, melyen horgolt polipokat készítettek. A polipok a Soproni Gyógyközpont Koraszülött részlegén válnak a babák első barátjává, és társuk maradnak a hazamenetelük után az otthonukban is. 

Új, minőségi ágynemű kerül valamennyi betegágyra a Soproni Gyógyközpontban

Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón számolt be a megvalósult textilbeszerzés és háttértevékenység fejlesztésének eredményeiről. Az intézmény gazdasági igazgatója elmondta: a Soproni Gyógyközpontban kormányzati támogatásnak köszönhetően 70 millió Ft értékben lehetővé vált  a síktextil állomány 2/3-ának cseréje, 3910 garnitúra ágynemű (paplan- és párnahuzat, lepedő), valamint további 1290 db lepedő beszerzése.

Babos Tímea világelső teniszező támogatta a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és gyermekosztályát

Babos Tímea világelső teniszező hétfői sajtóeseményen bejelentette, hogy egy elárverezett ütőjének a bevételéből egy új ultrahangkészülék megvásárlásához segíti a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és gyermekosztályát.