Váltás akadálymentes nézetre

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Soproni Gyógyközpont elkötelezett amellett, hogy honlapját az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelv és a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény alapján akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat 2021. február 1-jei hatállyal a https://www.sopronigyogykozpont.hu oldalra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

A https://www.sopronigyogykozpont.hu honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

Ezen nyilatkozat 2021. február 1-jén készült. E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Esetleges megfelelési hiányosság jelezhető a lenti e-mail címen, illetve az irányelvben nem szabályozott tartalmakról, információkról tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Soproni Gyógyközpont
9400 Sopron, Győri út 15.
E-mail cím: igazgatosag@sopronigyogykozpont.hu
Telefon: 99/514-203

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásáért felelős szerv: Soproni Gyógyközpont, egység: Igazgatói Titkárság, elérhetőség: igazgatosag@sopronigyogykozpont.hu

Végrehajtási eljárás

A Soproni Gyógyközpont az Emberi Erőforrások Minisztériuma irányítása és az Országos Kórházi Főigazgatóság felügyelete alatt működő költségvetési szerv. A visszajelzésre adott nem kielégítő válaszra igénybe vehető jogorvoslati lehetőséget a https://kormany.hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma weboldalon közzétett elérhetőségeken keresztül kezdeményezhet.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Sopron, 2021. február 1.

Dr. Molnár Sándor PhD
főigazgató